Красен Кралев и листата на ГЕРБ-СДС посрещнати с аплодисменти в Борово

Нов експеримент с държавата ще струва много скъпо на българите, заяви водачът на коалицията за Русе

Близо 200 души посрещнаха с аплодисменти в Борово част от кандидатите от листата за народни представители на ГЕРБ-СДС в Русенска област. Водачът на листата в Русе Красен Кралев посети града заедно с областния координатор Георги Кръстев и Красимир Костадинов, който е и почетен гражданин на Борово. Символичен домакин на срещата бе кметът Валентин Панайотов.

"Не трябва да допускаме нов експеримент с управлението на страната, защото сметката ще я платим от джоба си всички граждани. В момента в България властва хаос, демагогия и нищоправене в интерес на хората. Докато Гърция и още 17 страни вече получиха над 30 млрд. евро от Плана за възстановяване и устойчивост, ние още не сме внесли нашия. Резултатът от това безхаберие и липса на мисъл за държавата ще е само един - фалирали предприятия, липса на социална подкрепа, хаос в здравеопазването и унищожаване на постигнатата до момента стабилност в национален и международен мащаб“, заяви Красен Кралев.

По думите му, шпиц командата, която е под формата на служебно правителство, наказва всички граждани от Северна България чрез спирането на строежа на АМ „Хемус“. „Тези хора, които искат след 11 юли да управляват държавата, са водени само и единствено от желанието за власт. За тях не са важни хората, а икономическите интереси и разрухата.

ГЕРБ е партия, която има ясна проевропейска ориентация и няма да позволим държавата да бъде завлечена към пропастта.

"Благодаря на всеки един от вас, който е дал своя принос през годините ГЕРБ да бъде фактор, не само в Борово, но и в областта. Вярвам, че заедно можем да се противопоставим на настъплението на старата номенклатура, която иска отново да се върне на власт“, допълни Кралев.

Георги Кръстев на свой ред каза, че ГЕРБ-СДС излиза с конкретни мерки и политики за управление на страната срещу деструктивното поведение на опонентите на коалицията и езика на омразата и отрицанието, който използват. „Нашата цел е обединение около национални приоритети и излизане на държавата от този хаос и безвластие. В момента вместо да градим в област Русе и да развиваме България, сме заети с политически реваншизъм, който се излива срещу нас. На мен, като млад човек, това не ми харесва. Затова съм приел да запретна ръкави и да защитя каузата на ГЕРБ рамо до рамо с вас, хората, които имате опит и сте печелили много битки. Заедно ще успеем“, заяви още областният координатор на партията и кандидат за народен представител.

По време на срещата Красен Кралев подари футболни екипи, топка и калци на футболистите от Екзарх Йосиф. Той увери състезателите, че ще продължи да помага за развитието на спорта, защото това е негова кауза.Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов