Красен Кралев в Русе: Безвремието и хаосът са завладели страната

"Нашата сила са всички българи, които ни повярваха", заяви Кралев

На среща с актива на ГЕРБ - Русе казах, че каузата на коалицията ГЕРБ-СДС е отстояване на европейския път за развитие на България и опазване на демокрацията в страната ни. Самият факт, че срещу нас няма идеи и експерти, с които да дебатираме, е показател, че задкулисието иска да превземе държавата. Това написа Красен Кралев на профила си във Фейсбук.

"Тревожен е и фактът, че все повече анализатори говорят за връзката между “Има такъв народ” и ДПС, което ако е вярно, не ни чака нищо добро", отбелязва бившият спортен министър и водач на листата на ГЕРБ-СДС в Русе.

По думите му безвремието и хаосът са завладели страната.

"В момента сме свидетели на това, че има една шпицкоманда, маскирана като служебно правителство, чиято цел е да се рови по кашоните и да фабрикува компромати. Убеден съм, че нашите сънародници виждат това", казва Кралев. "Нашата сила са всички българи, които ни повярваха въпреки безпрецедентните клевети. Това показва, че хората виждат всичко, което сме изградили и ни вярват", допълва той.

"От няколко месеца съм постоянно в Русе. Знам какво се случи, когато БСП взе властта тук - Общината спря да работи", посочва бившият министър на спорта. "Благодаря за огромните усилия на всеки един, ангажиран с каузата ГЕРБ в Русе. Имаме прекрасни кметове на общини в областта, които са стожери на демокрацията. Вярвам, че трябва да се обърнем към всеки човек в областта, във всяко населено място, защото от нас зависи бъдещето на децата ни, което ще се определи от резултата на 11-ти юли.", казва в заключение Красен Кралев.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)