„Образование в САЩ“ ще предлагат в Регионална библиотека Русе

Мисия

18-11-2014, 17:34

Снимка:

Регионална библиотека "Любен Каравелов" Русе

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изложба „Кристалите в науката и живота“

Образователна програма привлича децата в Операта

Ученици ще се учат на предприемачество

Младежи ще се информират как да кандидатсват в САЩ

На 20 ноември (четвъртък) 2014 г. в Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе ще се проведе Информационна сесия за програма „Образование в САЩ“, съобщават организаторите.

Снежана Тенева, консултант по образованието в САЩ при Комисия „Фулбрайт”, ще представи предимствата на американското висше образование и процеса на подготовка за кандидатстване за прием със стипендии (от 17.00 до 18.00 ч.). 

Преди презентацията ще се проведат индивидуални консултации (15.00-16.00 ч.), а след това присъстващите ще получат съдействие при попълване на апликационни документи. (16.00-17.00 ч.)

Програмата „Образование в САЩ” е насочена към ученици от 8,9,10,11 и 12 клас и дава възможност за получаване на пълна стипендия при кандидатстване в елитни американски колежи и университети.

По време на информационната сесия присъстващите ще имат възможност да се запознаят с ресурсите, които предлага Русенската библиотека за подготовка при кандидатстване в американски университети, а също и с възможностите за работа като доброволци в програмите на библиотеката.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов