Недялко Недялков към Крум Зарков: Демагог си на квадрат!

От Фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков

Издателят и журналист Недялко Недялков посече определения от БСП за водач на листата им в Русе Крум Зарков по повод негов пост в социалната мрежа.

Ето какво предизвика гнева на Недялков и какво написа той на профила си във Фейсбук по-рано тази вечер. Публикуваме текста без редакция:

"Ето това вече наистина ме извади от равновесие.
Вижте само какво е написал този червен охлюв Крум Зарков - телякът на Корнелия и внук на генерала от Държавна сигурност Кацамунски.
Възмущава се, че даже мафиотите не закачали децата на противника?!
А твоята партия като от три години разказва играта на едно българско момиче, което живее в Барселона, и си измисля гнусотията, че детето й е от Бойко Борисов?
А твоята колежка Елена Йончева като изгради цялата си предизборна кампания за евродепутат на основата на тази мерзка лъжа?
А твоите съпартийци като ходиха заедно с Мая Манолова и лудите майки в Банкя да разпъват черни чували пред дома на внуците на Бойко Борисов?
А твоите червени тролове като напълниха социалните мрежи с мръсотии за "скъпарските пуловери" на внуците на Бойко Борисов?
Или за Бойко Борисов може, но за Румен Радев - не? Неговите роднини са свещени крави?
Абсолютен тъпанар си, Зарков, че и демагог на квадрат.
Написал си, че "проправителствени медии натрапват втори ден, че синът на президента ходил на купон..."
Не, бе, никой не натрапва нищо. Това е отбелязано в официалния полицейски бюлетин. Синът на президента е участник в криминалната хроника от нощта, това не те ли смущава? И не просто е "ходил на купон", а на нелегален купон по време на всеобща пандемия и карантина. Като междувременно е замервал минувачи с камъни и бутилки.
Но това също не е проблем, нали? Червените принцове сте над закона. Ще го играем пак на "Владко и татко".
Трябваше да го оставим горкият младеж да си вандалства...И този път, и миналия път, и по-миналия път, за да има още и още следващи пъти. За да стане изпечен рецидивист и един ден да утрепе някого...А светлото име на таткото ще му послужи и тогава за индулгенция.
Пишеш накрая - "у нас няма мафиоти, у нас има мутри".
Ами да. "У нас" мафиоти няма, мафиотите са само "у вас". Цял живот е било така."



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов