Диана Иванова: Кварталите на Русе ще станат китни центрове

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе се срещна с жители на кварталите „Средна кула“ и „Долапите“

"Едно от първите неща, които ще направя като кмет на Русе, е да създам звено в Община Русе за директна работа с кметовете на малките населени места и кметските наместници."

Това заяви на среща с жители на кварталите „Долапите“ и „Средна кула“ кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова. 

„Кварталите и малките населени места ще станат китни центрове, това е заложено в нашата Програма с мисъл към хората", акцентира Диана Иванова.

Присъстващите подкрепиха намерението й за създаване на звено в общината за директна работа с кметовете на малките населени места и кметските наместници, тъй като много от тях работят в Русе, но предпочитат да живеят в „Средна кула“, „Долапите“, в Басарбово и малките населени места.

Инж. Диана Иванова разговаря с гражданите от двата квартала и за инвестицията по ОП „Околна среда“ за изграждане на нови водопроводи и канализация, с което ще се разреши дългогодишният най-голям проблем на жителите на „Долапите“ и „Средна кула“.   В изказването си тя подчерта, че водещ подход в работата й като кмет на Русе ще е компетентен екип и проактивна дейност, насочена към нуждите и потребностите на жителите на общината.

По време на срещата бяха обсъдени и текущи проблеми, които кандидатът за кмет инж. Диана Иванова пое ангажимент да бъдат решени. Сред присъстващите бяха и областният координатор на ПП ГЕРБ – Русе и народен представител Пламен Нунев, общинският ръководител Росен Даскалов, кметските наместници,  кандидатите за общински съветници.Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май