Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова получи награда за най-добър ръководител на училище

Инициативата, организирана от Министерство на образованието и науката, се проведе в гр. Велико Търново в присъствието на Даниел Панов, който се кандидатира за нов мандат като кмет на града

На официална церемония във Велико Търново кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова получи Годишната награда в категория „Ръководител на обучителна институция“ за дейността си като директор на Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” и принос към развитието на сектора за обучение на възрастни.


Училището с традиции в професионалното образование и обучение на възрастни за поредна година взе участие в Националните дни за учене през целия живот 2019 по проект „Националните координатори в изпълнение на Европейската програма за учене през целия живот”, осъществен с финансовата подкрепа на Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз.


Инициативата, организирана от Министерство на образованието и науката, се проведе в гр. Велико Търново в присъствието на Даниел Панов, който се кандидатира за нов мандат като кмет на града. Наградите бяха връчени от инж. Таня Михайлова – заместник-министър на образованието и науката и проф. Любомира Попова – областен управител на Велико Търново.


С мисъл за просперитета на професионалното образование в България и ученето през целия живот, форумът събра около една маса представители на професионални гимназии, на синдикални и неправителствени организации, центрове за професионално обучение, областни администрации, бизнеса.




Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)