Диана Иванова: Предстои ни много работа за Русе

В препълнената зала на Доходно здание бяха представени официално кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова, кандидатите за кметове на населени места в община Русе и кандидатите за общински съветници. Водещи на събитието бяха Илия Деведжиев и Ралица Константинова.

Малко преди кандидатите да се качат на сцената, беше направена и премиерата на видеоклип с участието на Диана Иванова, режисиран от Александър Сано.

„Работата ми е била такава, че много пъти досега съм се изправяла пред големи аудитории. Но тази вечер се вълнувам изключително да застана тук пред всички вас, защото отговорността е най-голямата в живота ми. До мен, на сцената на Доходно здание, са едни доказали се професионалисти, които са останали в Русе и работят, творят с цялото си сърце за нашия град“, заяви Диана Иванова и благодари на всички кандидати и на всички присъстващи в залата. Тя се представи и накратко очерта приоритетите си за управление на Община Русе.

„Ще насоча силите си към борбата с обезлюдяването на града, надграждането на работеща администрация в услуга на гражданите, създаването на връзка между образованието – бизнеса и общината и решаването на основните екологични проблеми. За всички е ясно, че когато имаме отговор и решение на проблемите на хората, добра бизнес среда и чист град – Русе ще бъде едно още по-привлекателно място за живот“, каза още инж. Иванова, която ще заложи на контрол във всяко направление.

„Мога да надграждам, мога да строя мостове и да обединявам хора. Виждайки всички вас толкова устремени в развитието на нашата кауза, аз съм обнадеждена и това ми дава допълнителни сили, защото ни предстои много работа за Русе“, заяви Диана Иванова и покани на сцената двигателят на ПП ГЕРБ – областният координатор Пламен Нунев.

Той от свое име приветства всички в залата и призова на изборите да подкрепим силния отбор на ПП ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

„Вярвам, че това са хората, които заслужават доверието на жителите на община Русе. Успехите до момента ни вдъхват голям оптимизъм, но те са и голяма отговорност. Ние имаме силата да признаваме грешките си, да надграждаме постигнатото, да приветстваме промяната и да продължим още по-силни да работим заедно за по-доброто бъдеще на Русе“, каза Пламен Нунев.

В съпътстващата концертна програма се включиха изцяло русенски изпълнители – Фолклорно трио „ИДЕПЕЯ“ от Национално училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“, студио за модерен балет „Фрийдъм“, сестрите Мирела и Пресияна Димитрови, Клуб по спортни танци „Настроение“, ФТТ „Найден Киров“ и Дивна.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)