Със собственоръчно направени мартенички малки доброволци поздравиха екипа на Община Русе

За доброволците от клуб „Вихърчета“ към ОУ „Никола Обретенов“ този първи март ще остане специален ден, който ще помнят. Трима млади доброволци – представители на клуба тази сутрин посетиха Община Русе, за да поздравят ръководството и общинските служители с празника Баба Марта. Няколко седмици преди това децата работиха усилено, за да направят красиви картички и мартеници, с които да зарадват своите съученици и учители. Специално старание децата вложиха при изработването на мартеници, които по тяхна инициатива решиха да подарят на екипа на Община Русе.

Малките доброволци с вълнение посетиха сградата на Общината, където бяха чакани гости. Първо те поздравиха заместник-кметовете Наталия Кръстева и Иван Григоров и поднесоха своите подаръци. От своя страна те бяха също зарадвани с мартенички от общинското ръководство. Доброволците поздравиха с празника също Секретаря на Община Русе г-н Димитър Генков, г-жа Мариела Личева – директор на дирекция „Здравни и социални дейности“ и общински служители. Настроението, което създадоха доброволците беше оценено, а на лицата на всички грееха усмивки.

Доброволческият клуб към ОУ „Никола Обретенов“ се ръководи от екип на Сдружение БРТИМ в рамките на проекта на Община Русе, финансиран по Програма ЗОВ.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов