Пламен Нунев представи на Георги Марков напредъка по няколко инфраструктурни проекта в Русе

Народният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев представи на колегата си от ПГ на ГЕРБ Георги Марков напредъка по няколко инфраструктурни проекта в Русе.

Пламен Нунев и Георги Марков се увериха на място в довършителните дейности по реконструкцията на бул. „Придунавски“, който е част от големия проект „Интегрирана система за градски транспорт на гр. Русе – 2 етап“ и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Пламен Нунев показа на колегата си изграждането на нова пешеходна пасарелка с панорамен изглед към река Дунав в района на Професионалната гимназия по облекло.

Посещението завърши на „Славянска“, където Георги Марков видя една от най – важните улици на Русе в миналото в завършен вид. Тя придоби новия си облик благодарение на проекта „Реконструкция и рехабилитация на пешеходна среда и изграждане на зони за обществен отдих“, изпълняван по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

В заключение Марков изтъкна, че това са нагледни примери как регионът за последните 11 години управлява отлично европейските пари и построеното е от полза за всички граждани и гости на Русе. Проектите се случват в срок и в пълен обем благодарение много доброто взаимодействие на законодателната, изпълнителната и местната власт.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов