Иван Григоров поздрави абсолвентите от Висшето училище по агробизнес

Кметът Стоилов бе удостоен с грамота и медал

Днес, във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) – филиал Русе, се състоя церемония по  връчване на дипломите на Випуск 2017 на завършващите абсолвенти. На събитието присъстваха ректорът на ВУАРР – Пловдив акад. проф. Димитър Димитров, помощник-ректорът и административен директор на ВУАРР – филиал Русе Веселин Митев, заместник-кметът по хуманитарни дейности в Община Русе Иван Григоров, заместник-председателят на Общински съвет – Русе Галин Ганчев, проф. д-р Васко Василев – доктор хонорис кауза на ВУАРР и др.

Иван Григоров пожела здраве и успешна реализация в България на абсолвентите и връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов на акад. Димитров. Поздравления бяха изпратени още от народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе, председателят на Общински съвет - Русе  проф.  Христо Белоев и областния управител на Област Русе Галин Григоров.

След встъпителните слова, в чест на 25-годишнината, която тази година чества ВУАРР – филиал Пловдив,  академичното ръководство отличи съпричастните с каузата на висшето училище, сред които бе кметът на Община Русе Пламен Стоилов, за когото беше отредена грамота и юбилеен медал за принос към развитието на ВУАРР.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов