Кметът Стоилов награди Франк Янсен със статуетка

Мисия

22-11-2017, 16:06

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Отменят се влакове между гарите Русе и Русе разпределителна

Франк Янсен е член на KBC group България, член на Управителния съвет и изп. директор „Малки и средни предприятия“ и „Корпоративно банкиране“ на ОББ и СИБАНК

Днес кметът на Община Русе Пламен Стоилов се срещна с  Франк Янсен – член на „КБС груп“ (KBC group) България и член на Управителния съвет и изпълнителен директор „Малки и средни предприятия“ и „Корпоративно банкиране“ на ОББ и СИБАНК, Христина Филипова – прокурист и отговорник корпоративно банкиране на ОББ и СИБАНК, Диана Димитрова – директор дирекция „Корпоративно банкиране“ на СИБАНК и Ваня Трифонова – регионален мениджър на ОББ. На срещата присъства и директорът на дирекция „Финансово-стопански дейности“Емилия Пенева.

Тази година се навършват 10 години откакто КБС груп започна дейността си в България, както и 25 години от създаването на ОББ. Г-н Стоилов връчи на г-н Янсен статуетка с облика на Паметника на свободата в знак на уважение и с пожелание за успехи. Той представи на гостите основните приоритети за развитие на Русе и ги запозна с ключовите инфраструктурни проекти. Те, от своя страна, останаха впечатлени от облика на крайдунавския град и амбициозната визия за развитието му.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов