Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе гласуваха днес

Нунев: Президентът на България трябва да има евроатлантическа ориентация

Гласувах за стабилността на България. Гласувах за бъдещето на България и бъдещето на Русе, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев малко след като гласува днес в секция № 154 в ПГ по механотехника – Русе.

Президентът на България трябва да има евроатлантическа ориентация, подчерта депутатът.

Изборите са едно състезание, като избирателят ще реши дали днес или на втори тур ще бъде избран българският президент и вицепрезидент, добави той.

 

Гласувах за стабилна България. Призовавам всички да упражнят правото си на глас. Вярвам в разумния избор на русенци. Вярвам, че младите хора ще бъдат активни, защото утрешният ден е техен, каза Светлана Ангелова, която пусна бюлетини в секция № 4 в ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура – Русе.

 

За първи път в Русе се дава възможност да гласуваме машинно и това е значително облекчение на изборния процес. Пести се време и по тази причина изчакването е минимално, заяви Свилен Иванов, който избра да пусне своя глас с помощта на специалното електронно устройство в секция № 129 в СУПНЕ „Фридрих Шилер“. България се нуждае от предвидимост и устойчивост в бъдеще, посочи още той. По тази причина Иванов даде своя вот за достойните кандидати за президент и вицепрезидент. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов