Депутатът Пламен Нунев иска повече идеи и реализации от МГЕРБ – Русе

Пламен Стоилов: От 10 години ГЕРБ има трайно един милион избиратели

Искам да бъдете още по – инициативни и с повече реализирани идеи. Очаквам още повече предложения да идват от вас, за да може да продължи работата. Колкото и да е трудно, трябва да надграждаме нещата. С тези думи се обърна   към младите от МГЕРБ народният представител и областен координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев. Това стана на  областно събрание на Младежи ГЕРБ вчера.

 

Искаме да направим така, че да сте добре подготвени и компетентни, за да отговорите на предизвикателствата пред партията и бъдещето на България, подчерта депутатът.

На събранието присъства общинския координатор на ГЕРБ- Русе Пламен Стоилов, евродепутатът Андрей Новаков, който е член на НИС, Георг Георгиев, председател на МГЕРБ и членовете на Националния изпълнителен съвет на младежката структура.В емоционалната си реч, Нунев каза:“ Подобни събития като днешното са много полезни, защото се срещат различни структури от много градове, спортувате и се забавлявате. В нашата работа младите хора са изключителен приоритет. Те са тези, които ще поемат щафетата и ще продължат това, което ние сме направили. Доста време мина от годината, когато направихме проекта „ГЕРБ“. Спомням си за 3 декември в НДК. Факт е видимата промяна в България оттогава насам. Само ГЕРБ прави нещо градивно, за да извади България от блатото и да я приобщи към голямото европейско семейство. Част от тази промяна сте и вие.“

В словото си кметът Пламен Стоилов припомни успеха на местните избори:“Постигнахме силна победа на местните избори в края на 2015 година. Тя беше постигната с качествена работа на Младежи ГЕРБ – Русе по време и преди кампанията.Вие направихте така, че ние се гордеем със силните резултати в страната. Това показва, че екипно работим добре“. Стоилов подчерта ,че в работата си залага на младите хора: Те са амбициозни умни и искат да учат все повече. Това означава, че ще успеят. Промените се правят от младите хора. Гордея се с тях. Уверявам Ви, че ние ще продължим да работим добре с вас. От нас имате пълна подкрепа, като имате пълна свобода на работа. За нас е много важно да сте инициативни, активни и да търсите иновативни решения. Това е важно за партията и за държавата. Всички партии, които подцениха работата с младежките структури, не разчитаха на приемственост, се провалиха. Няма партия в новата история на България, която в рамките на 10 години има трайно над 1 млн. избиратели . ГЕРБ успява, защото има народни представители като Георг  и евродепутати като Андрей , каза  още общинският координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Стоилов.

 

Днес евродепутатът и членовете на НИС на Младежи ГЕРБ са бъдат в град Бяла , където по обед ще се проведе събрание на общинската структура. На него са поканени да присъстват и гости от съседната община Ценово.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов