Младежи с инициатива за българското председателство на ЕС през 2018 година

Раздадени бяха листовки с информация за основните приоритети и ангажименти в рамките на годината за бъдещето на ЕС

Младежи ГЕРБ поставиха началото на инициатива за българското председателство на ЕС през 2018 година в Русе. Това стана този следобед на площад „Княз Александър Батенберг“ в града, като Георг Георгиев - председател на Младежи ГЕРБ и членовете на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ оформиха знамето на Европейския съюз и пуснаха балони с цветовете му в небето над града. Събитието бе уважено от народния представител от ГЕРБ– Русе Свилен Иванов. По същото време звуча химнът на Европейския съюз в изпълнение на музикант.

 Младежите раздадоха на гражданите по главната пешеходна улица „Александровска“ специално подготвени листовки с информация за основните приоритети и ангажименти на страната ни в рамките на годината за бъдещето на ЕС.

 По – рано този следобед представители на областната структура на Младежи ГЕРБ – Русе организираха за гостите познавателна разходка в центъра на Русе, където с елементи на изненада и търсене бяха  представени първите случили се неща в България и основните забележителности. Събитието завърши с посещение на Екомузея с аквариум, където всички имаха възможност да се запознаят с флората и фауната в региона и по Дунава.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов