Поздравиха „Дунарит“ за 113-тата им годишнина

В присъствието на зам.-кметът инж. Димитър Наков и областният управител Стефко Бурджиев

Вчера, в Канев център, „Дунарит“ АД отпразнува своята 113-та годишнина в присъствието на зам.-кметът инж. Димитър Наков, областният управител на Област Русе Стефко Бурджиев, представители на бизнеса, служители и гости.

В своето изказване инж. Наков поздрави присъстващите по повод 113-тата годишнина на дружеството и пожела на всички работещи да продължават да бъдат достойни представители на бизнеса не само в Русе, но и в България. „Сигурен съм, че пътят ви е труден, базиран на редица важни решения и огромни компромиси, но вярвам, че успешният модел за икономическа стабилност и просперитет е именно този, по който работите – честност към служителите, лоялност към партньорите и сътрудничество с местните власти“, каза още зам.-кметът инж. Димитър Наков.

Изпълнителният директор на „Дунарит“ АД Кръстю Кръстев заяви, че през последните години вече близо 1000 човешки съдби са тясно обвързани със съдбата на дружеството, което бележи ръст в производството на военна техника.

По повод 113-тата годишнина на „Дунарит“ АД, след официалната част се състоя и концерт на ансамбъл „Българе“, подарък за всички служители и партньори на акционерното дружество.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов