Фенове застават зад сдружение "Бъдеще за Спартак"

Използваме случая да изкажем отново недоверие към хората от настоящото Общо събрание и Управителен съвет като част от статуквото, което не защити интересите на клуба и доведе до катастрофалното му състояние

Феновете на Спартак Варна пуснаха отворено писмо, с което заявяват, че састават зад сдружение "Бъдеще за Спартак". На официална пресконференция вчера учредителите - Людмил Горанов, Живко Господинов, Димитър Трендафилов, Атанас Атанасов, Илко Станчев и Траян Дянков разкриха своите цели и идеи пред медиите. Легенди на футболния клуб поискаха да управляват и стопанисват детско-юношеската школата клуба.

Ето какво гласи отвореното писмо:
"Привържениците на Спартак от Синдикат 12 заставаме зад сдружението на ветераните "Бъдеще за Спартак", особено зад желанието им да бъде преразгледан и развален изключително несправедливия и вреден за клуба договор между Община Варна и фирма "Инжстрой", нещо за което се борим от години.

Силно се надяваме начинанието на големите легенди на клуба да обедини усилията на обществеността и фенове за едно ново начало на нашия Спартак.

Използваме случая да изкажем отново недоверие към хората от настоящото Общо събрание и Управителен съвет като част от статуквото, което не защити интересите на клуба и доведе до катастрофалното му състояние".

Клуб на привържениците на "Спартак" Варна - Синдикат 12



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов