Кандидат-депутати на ГЕРБ проведоха среща с превозвачи в столицата

Те обсъдиха актуалните проблеми в бранша

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР-София Станислав Иванов и Димитър Тодоранов се срещнаха с председателя на Националния съюз на превозвачите Румен Крумов. На срещата бяха обсъдени актуалните проблеми на превозвачите, включително таксиметровия превоз след последните промени в Закона за автомобилните превози.

Коментирани бяха опасенията на бизнеса за случващото се на пазара на превозите, вследствие на промененото законодателство, а също необходимостта от допълнителни промени в транспортното и данъчното законодателство с цел подобряване на регулацията.

Представителите на бранша казаха, че са удовлетворени от познаваемостта на проблема от представителите на ГЕРБ, както и от общото виждане на участниците в срещата за необходимостта от бъдещи промени.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ представиха основни акценти от управленската програма на партията в сферата на транспорта, като подчертаха, че основен приоритет на ГЕРБ ще бъде интегрираното и устойчиво развитие на сектора с акцент върху безопасността, сигурността и здравето на хората.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)