Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София с инициативи в столицата

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР в София ще проведат инициативи в столицата днес. В 11:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков ще проведе среща с колектива на 15-ти Диагностично консултативен център в София, намиращ се на ул.“Никола Габровски“№ 20. От 13:00 часа Ненков и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Валентин Николов, Веселин Милев и Галина Чакалова ще се срещнат и разговарят с медицинските служители от 25 ДКЦ в Младост на ул. „Свето преображение“20.

В 16:30 Александър Ненков и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Евгения Алексиева ще съдействат за осигуряване на дарение на деца от социално слаби семейства в с. Пасарел.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще разговаря със столичани на открита приемна, разположена пред Народния театър в 16:00 часа. Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 24 МИР Зоран Рангелов, Роман Стоянов и Иван Костов ще отговарят на въпроси на гражданите на предизборна шатра, разположена на ул.“Пиротска“ и ул.“Мария Луиза“(срещу Централни хали) от 15:00 до 18:00 часа.

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов и Димитър Тодоранов ще представят основните приоритети от управленската програма на партията на открита приемна за граждани, разположена на бул.“Монтевидео“98 (пред „Фантастико“) от 16:00 до 19:00 часа. Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)