Новолуние в Телец - компас за ценители

Навлизаме в коридор за затъмнения и не само. Плутон е стационарен и от петък се обръща ретрограден, Меркурий навлиза в сянката си, както и ни очаква Новолуние в Телец в събота, става ясно от страницата на астролога Даниела Кръстева. Новолунието днес е съпроводено със Слънчево затъмнение, което увеличава и ускорява събитията. Ако сме имали по-абстрактни мисли е време да формулираме план за дългосрочните цели.
Точното Новолуние е в събота (23:28 ч.) в 11-ти градус на Телец. Ако имате планети около тази точка очаквайте промяна. Тъй като Уран ще бъде близо мога да кажа, че определено ще е разтърсващо и непредсказуемо. Има и кармични аспекти с Лилит, което ще ни върне към някой отношения за доизясняване. Така до Лунното затъмнение на 16-ти май в Скорпион. Не се притеснявайте, Северен възел е при Новолунието, а той показва посоката, новото. Всички смели хора ще имат успех.
Теми като дом, ремонт, продажби, храна, земеделие, пари, банки ще са активни. Стартиране на неща, които ще се случват във времето, твърди още Кръстева.
Също Венера започва два нови цикъла - с Юпитер и Нептун. Любов и ценностна система, да очакваме обновление при всички.


Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)