Астрология: Магия и вълшебства са двете думи, описващи седмицата

В петък Плутон ще стане ретрограден в следващите 6 месеца. Знаете, свързваме го със сила, власт, потайност, карма.

Магия и вълшебства са двете думи описващи новата седмица. Толкова неща ще се случат на небето, които ще окажат дългосрочно влияние върху всички ни. Ще завършим април с ретроградна планета, Меркурий ще смени знак, Новолуние в Телец със Слънчево затъмнение, Венера и Нептун и още много други космически срещи, припомня астрологът Даниела Кръстева във Фб.
Вторият ден на Великден ни прегърна с Рибешката си енергия, с мекота и нежност. Празнувайте, пътувайте и се радвайте.
Сряда е вълшебен - Меркурий и Юпитер в красива връзка. В този вече работен ден ви съветвам щедро да раздавате от думите си, да подписвате договори, да пътешествате. Изобщо ще е авантюристична енергията около всички. Още по-големите виновници за това са Венера и Юпитер (малкото и голямото щастие). Застанали един до друг бих казала, че може да опитате късмета си на всички нива. Ще сме изпълнени с изключителна любов, ще даваме и ще получаваме такава. Срещата им е в знак Риби-ами всичко ще идва от душата.Това са едни от най-добрите дни през цялата година. Следвайте сърцето си, но не пренебрегвайте разума, защото Нептун е по заблудите също. Дръжте Единя си крак на земята, съветва още астроложката.
В петък Плутон ще стане ретрограден в следващите 6 месеца. Знаете, свързваме го със сила, власт, потайност, карма. През тези месеци ще видим по кой път вървим. Наш или чужд? Усвоихме ли уроците му, един от тях е този по-приемане и сдържаност. Могат да излязат тайни на показ, но когато на есен се задвижи ще можем да оценим случващото се.
Събота е най-емоционален от всички дни през седемдневката.
Меркурий се е забързал в собствения си знак-Близнак, където след няколко дни(10-11 май) ще стане ретрограден.
Сега може да изяви всичките си качества - хумор, бързина, интелект, гъвкавост, адаптивност. Ще можем да работим с тези качества свободно, ще повишим общуването и срещите с хубави приятели, ще пътуваме.
Също в събота вечер е и Новолунието в Телец, което е съпроводено със Слънчево затъмнение. То няма да бъде видимо от България. Ще се отключат значими събития в живота на всеки. Първото затъмнение по тази ос ( Телец-Скорпион) , но Лунно беше на 19- ноември 2021 г. Сега продължава активацията, Та чак до 2023 г. Очаквайте много нови начала. Тази ос е свързана с материята и подсъзнанието, с ресурсите ни, с кармата, с разплащането. Знаете, че Южния възел е в Скорпион също- пускане на всичко. Ето, прекрасен момент да започнете терапия , занимавам се и с това.
Прекрасно Новолуние, Юпитер и Венера ще го превърнат в магия. Днес те са в съвпад. Наслада за всички сетива.
Завършваме отново с красива връзка пак на Венера, но с Плутон. Страст, любов и емоция.
Каква ще бъде седмицата за всеки знак?
ОВЕН
Не чакайте, Овни. Всичко, което може да направите и е по силите ви, го направете. Вероятно ще имате време с партньорите, било то бизнес, или семейни. Очакват ви приказни моменти с половинката ви. Може да действате и в бизнес начинанията.
ТЕЛЕЦ
Бих определила седмицата като романтична. Още в началото ще се наслаждавате на пътуване, приятни гледки, спа процедури и всякакви удоволствия. Вие сте зодията, която ще усети най-силно Новолунието, а това ще ви помогне да дадете начало на процеси още от ноември 2021 г.
БЛИЗНАЦИ
Срещи и моменти с близки приятели за вас. Меркурий си идва в своя дом. Това ще ви изпълни с нови мечти, планове и дейности. Пътешествия и обиколки. Може да направите благотворителност или помощ за организация, а вероятно и вие да основете такава.
РАК
Вие ще прекарате време със семейството. Очакват ви много приятни моменти. Хубава храна и гледки. Работните въпроси ще вървят и, ако сте планували новости ще имате катализатор с Новолунието от събота. Някой Раци ще сменят жилището си.
ЛЪВ
Ето, че ще блестите както можете. Нови култури и територии, пищност и красота. Заредете се с хубава вибрация. Ще може да подписвате договори и съдружия. Имате зелена светлина.
ДЕВА
Отново имотни въпроси ще занимават ежедневието ви. Може да имате работа със застрахователни институции и данъчни. Определено ще имате късмет с парите. Венера и Юпитер ще ви ги носят. Може да поработите и с подсъзнанието си.
ВЕЗНИ
Знакът на връзките ще бъде зает с връзки. Любовни въпроси са около вас. Хубаво време с половинката, празнично време. Ако сте решили да правите бизнес с партньор-действайте смело. Времето е добро.
СКОРПИОН
Нови проекти, клиенти и работа. Няма да се оттървете, това е вашата седмица. Късметлий сте, Скорпиони. Ежедневието ви започва да се променя, но от вас зависи как. Възможни са празненства с колеги и тимбилдинги. Новолунието е в приятелска стихия, а това е материализация.
СТРЕЛЕЦ
Седмица на децата и любовта. Ще имате нужда от време заедно с тях. От друга страна са възможни да излязат хобита, за които не сте подозирали. Ако сте решили да правите бизнес проект, подкрепят ви звездите. Също ще сте обгрижени от половинката.
КОЗИРОГ
Хубаво ще бъде за вас. Предстои ви ремонт, смяна на жилище, продажба или покупка. Кариерата ще върви нагоре. Семейните въпроси са важни сега. Може да прекарате време с майчина фигура и да празнувате.
ВОДОЛЕЙ
Ще бъде седмица на говоренето. Обичате да го правите. Занимания с подписване на юридически дела, документи и договори. Меркурий ще бъде с вас и ще бъдат успешни. Възможно е да отделите време за съседи, братя и сестри.
РИБИ
Ами, вие сте си с късмет. Всички хубави планети са при вас. Пътувайте и се наслаждавайте. Очаква ви повишаване на доход или печалба. Пуснете тото. Може да решите да купувате или продавате недвижимо имущество.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов