Седмичен хороскоп - какво вещаят звездите за всяка зодия?

Седмична прогноза 7.03.-13.03.2022 г.
Срещата на Марс и Венера трябва да е задвижила изпълняването на желания при всеки от нас. Да погледнем в новото сега. Тази седмица е женският празник, ще бъдат ли благосклонни звездите? На този въпрос отговаря в личната си страница във Фейсбук астрологът Даниела Кръстева. 
Понеделник е изключително силен и продуктивен ден, според нея. Ще насочим поглед върху паричните си потоци.
Вторник тя пожелава Честит Празник на всички Венери. Бъдете нежни и меки, позволете си да получавате.
Луната ще преминава през знак Телец, добре от гледна точка на хубавата храна и вино. Днес ще са задължителни. Очакват ни дълбоки разговори и нажежени страсти, а по-късно вечерта и оживена комуникация и приятни разговори. Това настроение ще се задържи и в сряда.
В четвъртък Меркурий преминава в знак Риби. Ето го тайнството в разговорите, ето ги интуитивните и чувствени думи. Меркурий ще даде път на вътрешните ни потребности, на това да се погрижим за тях. До 27-ми този месец ще се потапяме там. Има и риск естествено. И той е, че няма да можем да мислим логически, възможен е хаос в главата. За това прегърнете тази част от себе си, която е романтик и мечтател. Чудесно време за писатели, терапевти. Ще блика съпричастност от почти всеки човек. Може да проведете дълбоки разговори, в които да заявите какво ви наранява или не ви прави щастливи. Заявете чувствата си.
В петък, събота и неделя отново е подходящо време за това, тъй като Луната ще обхожда знак Рак и няма да има лоши аспекти. Обърнете се към близки и любими, прекарайте време с тях. Особено в неделя, когато Слънце и Нептун се сливат за още по голяма доза емоции. Възможни са и такива, свързани с отпадналост или непродуктивност, но идват точно, за да обърнем внимание на тялото. Страхотно време за водни процедури и вдъхновение.
 
Каква ще бъде седмицата за всеки знак според астрологът Даниела Кръстева?
 
ОВЕН
През тази седмица се оповавайте на усещанията, които идват на телесно ниво. Възможно е да не се чувствате в кондиция. Това е така, поради настояването на Вселената да дадете почивка. Възможно е да имате международни бизнес отношения или пътувания.
 
ТЕЛЕЦ
Започвате и завършвате позитивно седемте дни. Може би ще се включите в проект, който е важен и ценен за доста хора. Не изключвам и част от вас да се занимават с политически въпроси. Обърнете внимание на децата и прекарайте време с тях.
 
БЛИЗНАЦИ
Възможни са спънки в работата ви. Графикът може да претърпи промени и не всичко да върви по план. По отношение на шефове и авторитетни фигури също са вероятни думи, които не са премерени. Все пак считам, че вашата ловкост е добър приятел за вас.
 
РАК
Ако има някакви юридически дела, които занимават ежедневието ви ще се развиват добре. Може да насочите вниманието към курсове за самоосъвършенстване и надграждане на духовната ви интелигентност. Това при Вас винаги върши работа.
 
ЛЪВ
Внимавайте за заблуди по отношение на данъчни проверки. Също и време за здравето ви е сега. Поддържайте добър тонус с практики и лечебни средства. При някой Лъвове може да има драматична любов, изпълнена с ревност.
 
ДЕВА
За Девите е нужно да споделят чувствата си. В това ще подкрепя Меркурий от четвъртък натам. Може да създадете бизнес съдружие, но проверете партньорите, с които ще го направите. Определено ще сте широкоскроени за помощ към околните.
 
ВЕЗНИ
Здравословното състояние е първото нещо, на което да обърнете внимание. Засилете имунната система. Някой Везни ще сменят работата си или обмислят подобна стъпка. Възможни са конфликти с колегите.
 
СКОРПИОН
Любовна седмица е тази за Скорпион. Флиртовете са подходящи, но все пак внимавайте с идеализирането на събеседника. Другата тема са наследниците ви. Необходимо е да прекарате почивните дни с тях и да се позабавлявате.
 
СТРЕЛЕЦ
Семейство и корени ще държат вниманието ви. Връзка с майката и жените около вас. Може би планирате обновяване на жилището си. При всички случай празненства ще има за Стрелците.
 
КОЗИРОГ
Връзката с братя, сестри и съседи ще ви прави щастливи. Може да поработите и за показване на чувства към тях. Разбира се, няма да липсват служебни командировки и пътувания. На първа линия е общуването.
 
ВОДОЛЕЙ
Може би искате да промените нещо около вас, вашето мислени или нагласите ви за хората. Имате шанс. Тази седмица ще носи парични постъпления и подаръци, а доста Водолей ще обмислят и покупко-продажби на имущество.
 
РИБИ
Знаете, че все още е вашето време. Показвайте се на околните и не се страхувайте от това. Сега чертаете новата лична година. Възможно е добро отношение на половинката към вас. Заслужили сте си.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов