Анатоли Станев: Нека бъдем по-мъдри, но и по-устремени в делата си

Христос Воскресе! Отбелязваме един от най-светлите празници в годината. Православният свят празнува денят, в който Синът Божий Исус Христос възкръсва, след като е разпнат на кръст и погребан. Днес почитаме победата на духовното над смъртта и тленността. В тази връзка областният управител Анатоли Станев и неговият заместник Людмил Христов отправят поздравления към русенци и жителите на региона.

„В този момент на смирение отправям пожелания към вас за духовна сила и надежда в утрешния ден! Пожелавам ви здраве, щастие и воля за просперитет на страната. Нека имаме вяра в бъдещето, но и да предприемаме необходимите действия за по-доброто ни утре. Нека бъдем по-мъдри, но и по-устремени в делата си, като винаги бъдем водени от доброто – само така можем да постигаме и да пребъдваме, историята го е доказала!

Мир и благодат на всички!“, се казва в написаното от Анатоли Станев.

От своя страна заместник областният управител Людмил Христов пожелава на русенци и жителите на региона здраве, щастие и късмет. „Нека бъдем по-човечни, по-мъдри и по-справедливи! Нека живеем в мир и благодат!“, се казва още в приветствието на Христов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов