От днес Меркурий навлиза в Телец - вижте какво ни очаква

Животът

11-04-2022, 08:10

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вижте кои три зодии ще имат приказен месец април

На 11-и април планетата на комуникациите Меркурий ще навлезе в скъпия и подреден дом на знак Телец. Разнообразния му престой тук ще продължи до 30-и април, изпълнен със задачи, дела и приключения, предупреждава астролог Венета Матева в сайта https://jupiter-astrology.com/. 

В последния месец планетата на общуването, информацията и начина на мислене Меркурий, беше в строгото царство на знак Овен. Донесе ни повече напрежение, динамика, необмислено казани и чути думи, желание за бързане и търсене на внезапни резултати. Меркурий в знак Овен трябваше да приеме правилата на знака и да бъде по-груб, директен и изискващ. Време е за промяна!

Меркурий е планетата, която определя начина ни на мислене, общуване и възприемане на света.

Преминавайки през Телец, Меркурий се чувства изключително топло. Ще бъдем свидетели на повече стабилност в делата и думите. Ще бъдем по-разумни и ще имаме желанието да обмисляме добре действията си. В новото си положение Меркурий ще говори повече за любовта, хармонията и разбирателството. Ще ни се иска да бъдем по-търпеливи, смирени и приемащи. Информацията ще достига до нас с повече пролетно настроение и усмивки. Целите които си поставяме сега ще се радват на силен заряд от желание, мотивация и упоритост да бъдат успешни. Периодът е подходящ за провеждане делови и лични срещи и разговори. Върнете се към недовършени проекти и преговори, в които се изисква повече търпение и упоритост.

Срещата на Меркурий с Уран, между 15-и и 19-и април, ще ни донесе нови идеи и желание да бъдем открити и честни. Възможно е в тези дни да загърбите притесненията и ограниченията, които са ви спирали да говорите и излагате собствената си гледна точка. Сега е момента да се освободите от страховете си и да говорите за всичко което искате.

Напрегнатия аспект със Сатурн, между 21-и и 25-и април, може да носи усещане за нереализирани планове и липса на енергия и смисъл. Не се отказвайте лесно от целите си. Трудностите идват за да изпитат вярата и силите ви. Този аспект може да бъде победен с търпение, упоритост и премерен риск. Може да се наложи преразглеждане на плановете ви и избиране на по-подходящи начини за растеж и развитие. В този период Меркурий ще среща подкрепа от Юпитер, Нептун и Венера. Този приятелски разговор ще ни изпрати вдъхновение да търсим нови занимания, които ни носят заряд, радост и енергия.

Положителния аспект на Меркурий с ретроградния Плутон, между 25-и и 30-и април, ще ни донесе допълнителен ресурс да градим, собственото си щастие и път. Имаме на разположение тези дни за да бъдем дейни, упорити, целеустремени и мотивирани. Бъдете смели и организирайте важните си срещи и разговори. Сега една среща може да бъде решаваща за бъдещето ви.   

Новото положение на Меркурий ще помогне на земните знаци (Телец, Козирог и Дева) да подредят мислите си, да направят успешни срещите си, да пътуват и да сбъдват планове и мечти.

Телците трябва да действат, а Скорпионите да внимават с комуникацията. Скорпионите е възможно да се чувстват неразбрани и объркани между много идеи и липсата на възможности.

Водолеите и Лъвовете също е възможно да намират необходимата почва за да бъдат чути. Възможни са възпрепятствани планове с пътувания и срещи.

Овните могат да събират плодовете от започнатите дела. Близнаците съветвам да се подготвят с добра стратегия и планове за бъдещето си. Раците и Рибите могат да очакват раздвижване в делата и добри новини. Везните ще се радват на динамика и хармония. Стрелците трябва да внимават при работа с документи и да очакват нови възможности, предупреждава още астроложката.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)