Вижте кои три зодии ще имат приказен месец април

Животът

04-04-2022, 09:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Астрологията през април - какво ни очаква?

Първият изцяло пролетен месец е тук! Април винаги вдъхва настроение и надежда, зарежда ни с енергия, слънчеви лъчи и позитивизъм. Дните стават по-дълги, времето по-хубаво, природата - все по-красива и около нас е много цветно. Кои зодии ще имат приказен пролетен месец, според "Elite Daily", разкрива teenproblem.net.

Овен

Това е теният месец, повечето Овни имат рожден ден през април. Да се подготвят за чудесен период. Ще могат напълно да се потопят в своя свят на мечтите. Дават воля на своята креативност, на духовните практики и осъзнават кои са всъщност. Ще се радват на своите силни страни, но ще се научат да оценяват и възхваляват и своите слабости. Защото именно това, че не са съвършени, ги прави красиви. През следващите няколко седмици ще се фокусират върху развитието на личността си. Не са същият човек, който бяха миналата година. Сега са повече себе си.

Телец

Прегръщат и приветстват вятъра на промяната и си проправят път към новото. В началото на месеца ще са по-замислени, тихи и ще си правят равносметка. Ще бъдат окуражени да се излекуват от раните, за да се подготвят за своя сезон. Нека дадат воля на всички емоции, които носят - да не ги потискат. Да си позволят да чувстват, да се потопят във вътрешния си свят - само така ще могат да пуснат миналото да си отиде и да приемат новото. Ще получат любов, както и яснота, за която копнееха. Така ще израснат.

Риби

Много са креативни през април и ще вложат това в нещо могъщо. Техният сезон вече отмина, но това не означава, че партито е приключило за тях. Дори през този месец ще се чувстват още по-хубаво, отколкото през миналия. Осъзнават колко са обичани и благословени. Развълнувани са да покажат кои са и са готови да придобият такава увереност, която отговаря на потенциала им. Колкото по-добре се научат да изразяват себе си, толкова повече другите ще разберат как точно трябва да бъдат обичани Рибите. Нека споделят своите тайни и истини, дори да боли.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)