Туристическият информационен център представи Русе на Международно експо в Букурещ

Експертите от Туристическия информационен център представиха Община Русе на националния щанд на България на започналото вчера Туристическо изложение TTR Romexpo. To се провежда в дните между 24-27 февруари в гр. Букурещ и дава сцена на разпознаваеми туристически услуги и продукти на професионалисти от над 10 страни.

Посетители от различни краища на света се спират на щанда на Община Русе и с интерес се запознават с възможностите на културно-историческия, религиозния и кулинарния туризъм, както и със събитията, провеждани на територията на общината. Програмата на предстоящия 61-ви Музикален фестивал „Мартенски музикални дни“, който ще се състои от 11 до 27 март в Русе, също заинтригува голяма част от присъстващите.

Щандът на Община Русе е още една успешна реклама на Русе като целогодишна туристическа дестинация. Участието е реализирано чрез Програма за развитие на туризма на Община Русе.

Romexpo се организира за 45-и път и неговата цел е да покаже най-новите и интересни туристически оферти, събирайки под един покрив туристически агенции и оператори, както и изпълнители на редица услуги на местно, национално и международно ниво. Туристическото експо показва дигитално издържани презентации, привличащи всеки посетител, който търси да избере следващата си дестинация.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов