Популяризират възможностите за екологичен и културно-исторически туризъм във Варненско

Туризъм

19-01-2022, 21:14

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Филм и онлайн платформа представят общините Аврен, Бяла и Долни чифлик

Филм, който популяризира екологичния туризъм, културата, занаятите и историческите обекти на територията на варненските общини Аврен, Бяла и Долни чифлик, има задачата да привлече вниманието на потенциални инвеститори, както и на гости от страната и чужбина. Той е заснет с финансиране от Програмата за морско дело и рибарство, съобщават от Областния информационен център-Варна. Общият бюджет на проекта е 28 264 лв. Бенефициент е Фондация „Николаевка“.

Във филма са показани туристически обекти на територията на местната инициативна рибарска група, като акцентът е поставен върху екологичния туризъм. Представени са исторически, природни, културни, инфраструктурни и морски обекти. Целта е лентата да послужи за реклама и популяризиране на потенциала на трите общини сред инвеститори и туристи. Достъпът до продукцията е свободен. Филмът може да бъде гледан на следния линк: Маркетинг, екология и партньорство за развитие на туризма - YouTube.

Създадена е и онлайн платформа, посветена на забележителностите на територията на МИРГ. Тя представя по интересен и атрактивен начин и добри практики в тази сфера. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов