Саморазправа с второкласничка в Две могили доведе до глоба

Наказание по Указа за борба с дребното хулиганство е наложено на 28-годишна жена, нарушила обществения ред в учебно заведение в гр. Две могили. 

На 23 февруари сутринта в РУ – Две могили е подаден сигнал за нарушаване на обществения ред в сградата на средно училище "Св.Св.Кирил и Методий" в гр. Две могили. Според свидетелите на случилото се, около 07:50 часа 28-годишна жена е нападнала ученичка от втори клас, като я хванала и държала за дрехата отпред, в областта на врата, заплашвайки я, че ако продължи да се закача с дъщеря й ще й изтръгне езика, което било съпроводено с псувни и крясъци. Арогантното поведение на жената продължило, дори когато се намесил и директорът на училището, като тя отказвала да изпълни молбите му да престане с псувните и крясъците и да напусне училището и така до пристигането на място на полицейски служители от РУ - Две могили.
Случаят е документиран от униформените. За действията на жената, грубо нарушила обществения ред и предизвикала възмущението на присъствалите свидетели, е била заведена преписка по описа на районното управление. Съставен й е акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Вчера случаят е представен в съда и с решение на Районен съд гр. Бяла на нарушителката е наложено административно наказание - глоба в размер на 200 лв.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)