Седмичен хороскоп: Време е да разперим крила и да полетим

Ето ни в нова седемдневка. Вече няма ретроградни планети и може да отдъхнем. Очаква ни малко по-спокойна седмица. Време е да разперим крила и да полетим, споделя астрологът Даниела Кръстева. Ето и хороскопът, който тя публикува във Фейсбук страницата си. 
 
Каква ще бъде седмицата за всеки знак?
ОВЕН
Невероятна седмица ви очаква. Не се чудете дали да стартирате, това е силната ви страна. Сряда и четвъртък са много благоприятни за приятелски компании или разговори. Уикендът е по-напрегнат за вас. Тогава може да възникнат конфликти, свързани с вашето нетърпение. Отново в приятелските среди.
ТЕЛЕЦ
Чудесни понеделник и вторник. Луната прави обиколката при вас и ви зарежда с нова енергия за месец напред. Добре е за работа и бизнес. Като цяло седмицата ще бъде щадяща за Телците. Петък, събота и неделя отново ще прекарате времето с хубави ястия, семейство и чаша вино.
БЛИЗНАЦИ
Ако през тази седмица ви предстоят изпити- ще имате отличен. Особено в сряда и четвъртък. Тези Близнаци, които се занимават със закон или дела също да очакват късмет. Пътуванията са другата сфера, която ще ви зарежда сега. Постарайте се да вземете максимум от нея.
РАК
Може да получите финансова помощ или сума пари, която да помогне сега. Първите два дни са успешни за Вас. Средата на седмицата по всяка вероятност ще се занимавате с документи, наследства или кредити. През почивните дни ще се насладите на семейството и себе си.
ЛЪВ
Очаквайте семейни въпроси да бъдат фокус за вас. Първите два дни са за изясняване на отношения. Средата на седемдневката е по благоприятно за любовни казуси. В неделя внимавайте за врагове. Не влизайте в спорове.
ДЕВА
Важни сега са здраве, работа и домашни любимци. В началото на седмицата ще имате успех в бизнес начинанията. Средата е добре да уточнявате подробности и детайли, които не сте успели до сега. Събота и неделя ще имате енергия и жизненост.
ВЕЗНИ
Една любовна седмица е на прага за Везните. Любов и страст са ключовите думи. Ще се радвате на ухажори и внимание. Занимаващите се с бизнес също са в добра позиция. Събота и неделя доста от вас ще се отдадат на занимания с децата. Може да се разходите и поспортувате.
СКОРПИОН
Давате начало на парична седмица, особено в понеделник и вторник. Имоти и инвестиции са добра идея за вас. Сряда и четвъртък са по-напрегнати. Вероятно ще възникне несъгласие с родствена фигура. Но веднага завършвате с много уют и приятно изкаран уикенд. Отново семеен.
СТРЕЛЕЦ
За Стрелците е добре да обърнат внимание на обучението. Ако имате желание и време може да се отдадете на писане. Пътуването няма да е излишно също. Ще имате възможност. Може да прекарате почивните дни с братя, сестри или близки съседи.
КОЗИРОГ
При вас е благоприятен момент за пари. Това е темата в понеделник и вторник. След това ще имате възможност да говорите за новите проекти. Може да възникнат проблеми с кости и зъби също така. Почивните дни са хубави. Вероятно ще бъде страстен уикенд.
ВОДОЛЕЙ
Този месец е ваш. Чудесна седмица за новости. Ако сте планирали старт за нещо, дерзайте. Сряда и четвъртък може да изкарате романтични вечери с любим. Сега е добре и за съдружия, ако решите да правите. Каквото и да изберете е вашето време и вървете смело.
РИБИ
Сега може да се отдадете на почивка, на пускане на стари неработещи дейности. Време е за психологическо настройване за следващ етап, който престои в края на месеца. По скоро сега вижте здравословното си състояние. Хубава музика, йога или спа процедури са необходими.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов