Утре ни очаква Новолуние във Водолей, което носи трансформация

На 1 февруари ни очаква Новолуние във Водолей. То ще ни донесе омекотяваща вътрешна трансформация на фона на много външна активност. Разговори, контакти, шеметно променящи се обстоятелства и ситуации, водещи до реализация на наши цели, приоритети, мечти, пише Астрологичен салон.
Заедно ще успяваме кардинално, категорично да разрешаваме казуси и да прилагаме нужните реформи, подобрения, да внедряваме нови идеи, методи и технологии в практиката си. А също така - да намираме общ език с най - близките. Много противоречия можем да разрешим и да освободим блокирана енергия в нас и в средата ни, енергия, която ни дава грешна самооценка, както и грешна преценка за ситуации, възможности, разбирания, които имаме и в продтлжение на години са блокирали и блокират напредъка, успеха ни.
Новолунието във Водолей носи кристализация, оформяне на новото ни Аз - по - уверено, по - оригинално, по - можещо и искащо да се проявим, да използваме пълния си потенциал като личности. Всички свои знания, умения, опит от минали животи също - всичко е активирано и готово да влезе в употреба, в осъществяване в областта от живота ни, символизирана от дома, където се разполага Водолей в наталните ни карти. 
Буквално всяка стъпка и всяко решение, които правим през февруари, ни носят напредък, ползи, материална и емоционална стабилност. Срещаме ценни, важни за бъдещето ни хора, създаваме общи проекти и връзки, идват ни идеи и се оформят цели, които ще ни направят оттък нататък много по - точни в преценките си, много по - организирани и успешни. Идеалният момент да вземем решение и да променим свое вътрешно убеждение : например, че аз не мога да изкарвам пари. Или : че ако аз съм добре, то другият ( партньор, дете, колега ) ще е зле. Не може и двамата да сме добре, няма за всички.
Напротив - енергията на новата Луна във Водолей носи точно тази убеденост и сила да видим и осъзнаем, че всичко е възможно. Дори промяната в собствените убеждения. Мнозина ще имат способността или ще бъдат принудени около 1.02 да приемат прозренията си - органиченията са покана от съдбата за растеж. Материален, психически, емоционален, духовен. 
Трудностите ще са повечко при представителите на неподвижните знаци ( Водолей, Лъв, Телец, Скорпион ). За вас е най - валидна максимата, която работи сега : на когото много е дадено, от него много се иска. Позволете си вътрешна свобода и смелост в действията - готови сте за новото, по - високото ниво. Готови сме, всички.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов