Жени ГЕРБ-Русе подкрепи с основни хранителни пакети над 720 домакинства

Ивелина Бонева е новият стар областен координатор на дамската структура в Русе

Над 720 семейства от Русе и областта са подпомогнати с основни хранителни пакети при проведени общо 3 благотворителни кампании на областната структура на Жени ГЕРБ от началото на пандемията до края на 2021 година. Общият брой на обществено значимите инициативи за периода е 15, като сред тях са и доброволчество в подкрепа на лечебните заведения при тежката работа в COVID секторите на болниците; откупен и подарен на децата спектакъл на  Куклен театър – Русе  и детска театрална школа „Патиланци; еко инициативи за почистване на замърсени природни зони; участие в арт работилница към Центъра за рехабилитация и социална адаптация на възрастни хора, както и много други обществено значими дейности в Областта.

Всичко това стана ясно на проведеното вчера вечерта отчетно-изборно събрание на русенската структура на Жени ГЕРБ. Хибридното /присъствено и онлайн/ събрание, в което участие взеха 37 членове от Общините Русе, Бяла, Ценово, Ветово и Сливо поле, беше ръководено от Виктория Николова. Гости на събитието бяха председателят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова и заместник-председателят Алисе Муртезова, както и регионалният отговорник за областите Русе, Разград и Търговище – Пламен Нунев и областният координатор на ГЕРБ - Русе Георги Кръстев.

Преди започване на работа по приетия дневен ред, гостите се обърнаха с думи на благодарност и подкрепа към самоотвержената работа на дамите от русенската структура на Жени ГЕРБ, както и с препоръка за още повече инициативност. Отчетният доклад за периода беше изнесен от временно изпълняващата длъжността Областен координатор на организацията Ивелина Бонева. По-късно, по предложение на Кремена Славова, тя беше подкрепена с почти пълно мнозинство /само двама „въздържали се”/ за титуляр на ръководната длъжност на ЖГЕРБ-Русе. За Областен организационен секретар беше номинирана и избрана Екатерина Иванова. Новите членове на Управителния съвет са: Виктория Николова, Божидара Гълбачева, Росица Миланова, Мариета Христова, Кремена Славова, Светлина Колева и Вероника Хаджиева.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)