Предлагат безплатна психологическа подкрепа на младежи

Център за консултиране и кратка терапия Решения – Русе създаде и пусна в действие уникален онлайн инструмент достъпен на английски и български език.

Мотивационната платформа https://self-trainer.eu/ е разработена специално за проекта CODE/Компетентни възможности за цифрова заетост/ от известния психиатър Д-р Пламен Панайотов, член на Международната асоциация за семейна терапия, както и от неговият екип от специалисти в областта. Платформата е разработена в условията на ограниченията наложени от  COVID-19 и нейното основно предназначение е да подпомогне всички обучаващи се в условията на дистанционна работа и обучение. Нейната главна цел е да повиши мотивацията на участниците в обученията по проекта, а също и да ги подкрепи в тяхното личностно усъвършенстване. Тя може да се ползва от всички участници в проекта, а също и от всички, които желаят да надграждат своите знания умения.

Създателите на мотивационния модул са на разположение за онлайн и офлайн индивидуални консултации. Всеки потребител може да получи обратна връзка както от психолозите, така и от другите потребители, а също и да получи практически насоки относно бъдещото си самоусъвършенстване и развитие.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)