Новият областен управител с приемен ден всеки вторник

Всеки вторник от 14.00 до 16.00 часа областният управител на Русе Анатоли Станев ще има приемен ден. По време на него той ще се среща с граждани и ще отговаря на техните въпроси. Припомняме, че водещ за него приоритет ще бъде ефективната, а не формална връзка с жителите на региона.

„Считам, че добрата комуникация между институциите и обществеността трябва да е водещ приоритет пред всеки ръководител на администрация. Хората се измориха от това да поставят питанията си пред всевъзможни началници и да не получават конкретен отговор, а просто израз на някакви намерения.“, каза Станев. „За да се отговори адекватно на всички предложения, а подадените сигнали и жалби да намират своите бързи решения, ще разчитам на екипа на Областната администрация, който вярвам, че е изграден от доказани професионалисти. Ако се налага на срещите, ще присъстват и съответните експерти. Искам хората от областта да знаят, че има пред кого да поставят вижданията си и проблемите, пред които са изправени. Тук те не само ще бъдат вежливо посрещнати и изслушани, но и ще намерят отговор на въпросите си.“, допълва още областният управител.

За среща с областния управител е необходимо предварително записване на телефонен номер: +359 82 812 223. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Обмисля се и провеждането на изнесени приемни по общините. Все още обаче е рано да се каже от кога би започнала инициативата. Тя ще бъде обсъдена със съответните органи на местната власт.

 

 Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден