Д-р Емилова: Бъдете езеро, а защо не и море!

Мисия

23-01-2022, 15:30

Снимка:

Личен архив, Фб

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Намесиха името на д-р Емилова във фалшиви новини за добавки за отслабване

Д-р Людмила Емелова не спира ежедневните си разходки край морето дори в мрачни и мразовити дни като тази неделя. Това споделя тя във Фейсбук. Лекарката, специализирала се в лечебното гладуване, споделя, че болестта е състояние на организма ни и когато вземем правилните решения и променим начина си на живот, болестта си отива. Тя вижда все повече хора, които го правят. Тя илюстрира промяната в тялото и ума с една будистка притча. Ето я:
“На един будистки учител му омръзнало от вечните оплаквания и от песимизма на един ученик. Решил да му даде урок. Накарал го да сложи шепа сол в чаша вода и да пие. Какъв вкус има, попитал. Солен, отговорил ученикът. След това го завел до езеро и го накарал там да хвърли шепа сол и да пие от водата. Какъв вкус има тази вода, попитал. Сладък, отговорил ученикът. Тогава учителят му казал: Болката в живота е чиста шепа сол. Но горчивината, която вкусваме, зависи от съда, в който се разтваря болката. Затова, за да намалиш болката, разшири собственото си възприятие. Не бъди чаша, бъди езеро.”
Тя завършва поста си с пожелание за здраве. "Приятели, бъдете езеро и защо не - бъдете море. Желая ви прекрасна седмица!", обръща се тя към последователите си.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов