Намесиха името на д-р Емилова във фалшиви новини за добавки за отслабване

Животът

22-12-2021, 09:14

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Д-р Емилова: Пандемията доведе до безобразно хранене

"В някои сайтове отново се появиха фалшиви информации, свързани с името ми. В тях рекламирам хранителни добавки и “обещавам” чудотворно стопяване на килограмите с тях. Днес ни залива фалшива, манипулирана информация, особено в социалните мрежи. Затова, а и заради моите пациенти, с които съм изградила връзка, основана на доверие и честност, съм длъжна да заявя: Никога през моята 30 годишна практика не съм приемала пари, за да рекламирам едно или друго лекарство, нито хранителни добавки". Това заявява д-р Емилова във Фейсбук профила на клиниката си. 
Тя допълва, че методът, който практикува и чието влияние върху здравето са установили вече близо 49000 души, е МЕТОДЪТ НА ЛЕЧЕБНОТО ГЛАДУВАНЕ. "Когато в интервюта съм коментирала някоя хранителна добавка, например пробиотици, то е защото нашата практика в клиниката показва, че са ценни за периода на гладуване и захранване и повлияват добре дори организма на здрави хора. Ние препоръчваме хранителни добавки на нашите пациенти строго индивидуално, според изследванията им и заболяването", казва още д-р Емилова.
По думите й, нейната мечта е болниците да се превърнат в здравници, където хората да се насърчават без страх да се справят с болестите с промяна в начина на живот. "Ние не отричаме нито лекарствата, нито достиженията на съвременната медицина! Но нашият път е различен- на холистични лекари, които обединяват тези достижения и надграждат с методи и практики от натуропатията", се казва още в обръщението на последователката на Лидия Ковачева. 
 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов