Общината изкара бригадата си да ремонтира тротоари

"Използваме благоприятното време и за ремонт на тротоарни площи с разрушена настилка. Това е част от строителната ни бригада за ремонт на тротоари". Това написа кметът Пенчо Милков в профила си във Фейсбук.

От отчета на администрацията за изминалата седмица става ясно, че са ремонтирани отделни разрушения на пътните настилки по ул. „Асен Златаров“, ул. „Г.С. Раковски“, ул. „Муткурова“, ул. „Панега“, ул. „Петко Каравелов“, ул. „Солун“, ул. „П. Р. Славейков“, ул. „Константин Величков“ и ул. „Тодор Александров“.

Възстановени са шахти по ул. „Струга“, ул. „Захари Стоянов“ и ул. „Тича“.

Отстранено е опасно пропадане на пътното платно по ул. „Мадарски конник“.

Изцяло е подменено улично осветление по ул. „Петко Р. Славейков“, като старите натриеви лампи с високо налягане от 250W са подменени с нови енергоспестяващи LED осветителни тела с мощност 45W. Възстановено е неработещо улично осветление на участъци по бул. „Цар Фердинанд“, ул. „Богдан войвода“, ул. „Босилеград“, ул. „Згориград“, ул. „Лозен планина“, ул. „Муткурова“, ул. „Панагюрище“, ул. „Плиска“, ул. „Прага“, ул. „Ниш“, ул. „Цар Самуил“, както и по уличната мрежа на кв. „Средна кула“, кв. „ДЗС“ и кв. „Образцов чифлик“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов