Българинов: Изпращаме една нелека, но сполучлива година

„Изпращаме една нелека, но със сигурност сполучлива година – сполучлива за родната демокрация и българското общество. През 2021-а доказахме, че заедно можем да променим България и да я превърнем в място, в което децата ни искат да остават и с което ще се гордеят. Сигурен съм, че имаме куража и силите да продължим това нелеко дело и с общи усилия да съградим основите на едно общество, в което прийомите на неправдата, липсата на почтеност и стремеж за лични облаги са единствено и само част от миналото.“, с тези думи областният управител на Русе Борислав Българинов се обръща към жителите на региона в навечерието на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово и по случай предстоящата нова година.

„Пожелавам ви късмет и успехи, но нека помним, че те не идват като новогодишен подарък, а зависят от нашите общи дела! Вярвам, че тепърва ще се открият нови хоризонти пред всеки един от нас!

Радвайте се на споделеното приятелство и душевната щедрост. Бъдете здрави! Честито Рождество Христово и Успешна Нова 2022 година!“, допълва още Българинов.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен