Държавният архив в Русе с благодарност до областна управа

В навечерието на предстоящите коледни празници, областният управител на Русе получи поредният благодарствен адрес. Този път писмото е изпратено от ръководството на отдел „Държавен архив“ в крайдунавския град. То е по повод оказваното съдействие при осъществяване на административната дейност на институцията. „Във Ваше лице ние срещаме нужната ни подкрепа и намираме решение на наболели въпроси и проблеми.“, се казва в благодарствения адрес. Припомняме, че за поредна година със съдействието на Областна администрация – Русе бе осигурено лице в институцията по програма за безработни лица, което да оказва помощ при поддържане на сградата и техничека помощ в административната работа.

От Архива отчитат и условията, в които се намираме, а именно усложнената епидемична обстановка и силно редуцирания числен състав. По техни думи помощта е навременна и необходима, още повече, че в институцията се съхраняват ценни документи и фотоси за града. Една немалка част от тях са посветени на първите неща, случили се именно тук.

Изразяваме нашата огромна благодарност към Вас и към служителите в Областна администрация – Русе и се надяваме, че и през следващата година ще можем да разчитаме на Вашата подкрепа.“, се допълва още в писмото до Българинов.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов