Глория и Симона Загорова с коледна песен

Животът

18-12-2021, 10:00

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Глория разказва с умиление за баба си

Новата коледна песен “Чудо” е по музика на Глория

В навечерието на най-светлия и семеен празник – Коледа, русенката Глория и нейната дъщеря Симона Загорова събраха приятели, съмишленици, роднини и заснеха видеоклип на песента “Чудо”. По Коледа стават чудеса и всеки има своите мечти и малки желания. Тогава всички сме запленени от светлинките и искрите, а “Чудо” е точната песен за надеждата и доброто.

“Аз, на какъвто и етап да се намирам в живота си, не спирам да мечтая и да чертая своите планове! Да мечтаеш и да вярваш в чудото означава, че живееш! Посвещавам песента на семейството си, приятелството и на лекарите, които ни помагат в тежки моменти! Отново в мой стил направих перфектната комбинация за осъществяването на проекта “Чудо“!... Весели празници от нас, приятели!” - написаха Глория и Симона. 

Новата коледна песен “Чудо” е по музика на Глория. Певицата, заедно с Мариета Ангелова е автор и на текста, а аранжимента е на Светослав Лобошки. Режисьор на лентата е Ивайло Спасов, а за декорите, идеите и стайлинга на двете изпълнителки роля имат Августина Маркова и Коко Кръстев. Заедно с видеоклипа Глория и Симона Загорова заснеха и празнична фотосесия, а зад фотокамерата бе Камен Вълканов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов