Глория разказва с умиление за баба си

Животът

07-08-2021, 08:00

Снимка:

Личен архив, Фб

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Глория ориса внучката си

Русенката Глория написа умилителен пост във Фейсбук за своята баба. "Баба Недка. Две години, откакто не е сред нас ! Тя ме научи на отговорност, дисциплина, научи ме да готвя, да шия на машина, удряше по някой шамар на някое мое гадже, ако е сгафил много - а, бе, голяма работа беше, безстрашна и смела...", разказва примата на поп-фолка.
Баба й я научила още - да обича хората и да прощава, че който каквото направи, после се връща... Казвала й: "Галя, искам те в 21:00 часа вкъщи! Тук сме малко градче - не искам да ме посрамвате!", и те двамаа с брат й слушали и изпълнявали.

"В следващия миг тя и дядо Гого бяха най-сладките и отдадени хора, които бяхме виждали - смях, вицове, съседите и хората ги обичаха! Играехме на всевъзможни игри - искаха да се чувстваме значими и обичани! Баба ни поставяше куп задачи и на мен ми беше кеф да ги правя, защото просто на някой му пукаше за нас! Не ми се искаше да си тръгвам от там, не исках да порасна! Толкова добре се чувствах с тях!", спомня си Гло.
И се радва, че животът й е подготвил изненада - да пее, да радва хората и да поема отговорностите на съдбата! Следва заръката на баба си..."Щом всички хора могат да поемат отговорност за живота си и ти можеш!". 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов