С лов на съкровища започва новият творчески сезон за Общински младежки дом - Русе

Днес, от 16 часа, пред Съдебната палата клуб „Младежки парламент“ организира образователен лов на съкровища (Treаsure hunt) за всички русенски ученици от 1 до 8 клас. Играта включва съчетание от мисии, предизвикателства и различни задачи, и с нея по нестандартен начин ще бъде дадено началото на новия творчески сезон за младежите.

Сградата на Младежкия дом ще посрещне новите си и настоящи възпитаници с красив стенопис на една от централните вътрешни стени. Той е дело на Мина Маринова, ръководител на Театрално студио „Маска“. Стенописът отразява пътя на детето до израстването му, неоткритите способности и свободата да мечтаеш. Централно място в рисунъка заема символичният часовник на Младежкия дом, като всеки час в него е представен като един от 12-те клуба, в които русенските деца членуват и се развиват.

Заявленията за включване в дейностите и клубните форми на ОМД могат да бъдат изтеглени и попълнени от фейсбук страницата: Младежки дом Русе.

Екипът поздравява всички ученици и напомня, че вратите на Младежкия дом са широко отворени за желаещите да се развиват.Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов