Младежи от Младежки парламент към Общински Младежки Дом Русе взеха участие в Национална младежка среща

Младежи от Младежки парламент към Общински Младежки Дом Русе взеха участие в Национална младежка среща на тема „Модерното и опасното днес”, която се проведе от 22 до 25 февруари в град Димитровград, където се информираха по теми от съвремието, които ги вълнуват и са част от тяхното ежедневие. На участниците им бяха изнесени лекции от различни специалисти и след това всички участници заедно дискутираха актуалните „модерни и опасни“ тенденции в днешно време.

На срещата бяха обсъждани следните теми „Що е то дизайнерска дрога?”; „Вредното влияние на алкохола върху организма на тийнейджъра”; „Фитнесът и хранителните добавки”; „Вредата от ранната намеса на пластичния  хирург”; ,,Важно ли е да имаш татус днес?“; „Как безопасно да бъдат  използвани  Интернет и социалните мрежи?”.

Като част от програмата бе застъпен и панел за обмяна на опит и добри практики между младежките организации, в който участниците от всеки град представиха дейностите на клуба и организацията, която представляват. С интересна презентация и видео клипове се представиха участниците от Младежки парламент към ОМД Русе. Те впечатлиха своите връстници с разнообразните дейности, активното участие и ентусиазма си и бяха помолени от други организации да им съдействат и помогнат в развитието на техните клубове и нови дейности.  

Младежите се завърнаха въодушевени от придобитите нови знания и завързаните нови приятелства, които тепърва ще споделят със своите връстници от Русе. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов