"Донеси-вземи" ще се проведе тази събота в "Грамада"

Размяната е от 10.00 до 13.00 часа

Днес от 10.00 до 13.00 ч. ще се проведе "Донеси, вземи" в дворното пространство на църквата "Св.Николай Мирликийски" в квартал "Грамада" в Благоевград.
Правилата на инициативата остават същите. Приемат се за размяна годни и чисти предмети - дрехи, чанти, обувки, аксесоари, малки домакински електроуреди, посуда и пакетирани хранителни стоки.
Заповядайте да донесете или вземете...
Защото щастието е споделеност...
Организаторите споделян на страницата си във Фейсбук: "Тя е допълнение към инициативата Донеси- Вземи, която се провежда от есента на 2020 г в гр. Благоевград!
Самата инициатива е със солидарна и благотворителна цел. В определен ден, на дадено място се разменят чисти и годни за употреба предмети за бита, книги, посуда, дрехи, аксесоари, хигиенни материали и др.
Всеки донася и съответно взема!
Не участват никакви парични средства, всичко е обмен на вещи! Това е и единственото условие, което ще поддържаме до край!
Към момента инициативата се провежда в двора на храм " Св. Николай Чудотворец " гр. Благоевград, но, поради интереса на хората решихме, че това може да се случва и на други места в страната.
За това се търсят сериозни доброволци, които желаят да случват Донеси - Вземи на различниместа в страната! Нека не захвърляме с лека ръка неща, в които има още живот! Нека помогнем на Природата да диша малко по - леко! Нека се обединим и направим една инициатива за пример! Очаквам да се свързвате с нас и да помагате на групата да расте!"


Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)