Кухнята за бедни отново нахрани социално слабите ни съграждани

Тя се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота нахрани социално слабите наши съграждани.

"На съботното дежурство бяха раздадени дежурните порции храна: ориз с месо, шоколадови вафли и хляб. Благодаря на Гери за сготвената храна и на хората от екипа, които отделиха от времето си да я раздадат. Бъдете здрави!" - написаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св.Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)