Красен Кралев посети Лом Черковна, разговаря с работници и кметицата за нуждите на селото

Плановете ни са инфраструктурата дори в най-малките населени места да бъде приведена в отлично състояние, увери той

Продължавам да се срещам с работещите в Русе. Разговорите ми с хората ме убеждават, че направеното от нас за развитието и градежа на страната се оценява и затова получаваме подкрепата им. Това написа Красен Кралев на профила си във Фейсбук.

Поговорихме с работниците в Лом Черковна, област Русе, които изграждат пътната мрежа там. Плановете ни са инфраструктурата дори в най-малките населени места да бъде приведена в отлично състояние. Разговаряхме и с кметицата на Лом Черковна Венета Асенова за нуждите на селото. Обещах, че ако има правителство на ГЕРБ-СДС, ще изградим площадка за фитнес на открито, за да могат местните да спортуват безплатно", споделя Кралев.

"При наше управление ще продължат да се строят пътища, да се повишават заплатите и пенсиите, хората ще имат сигурност, стабилност и спокойствие", допълва той.

"В програмата за управление на ГЕРБ-СДС сме заложили до края на мандата минималната работна заплата да достигне 1000 лв., а средната да бъде 2000 лв. Пенсиите ще бъдат ежегодно актуализирани, като средната ще достигне 600 лв. Гарантираме, че данъците НЯМА да бъдат вдигани и данъчният модел ще се запази. Предвидили сме домовете на още 120 000 семейства да бъдат санирани. Ще реформираме системата на социално подпомагане и по-ефективно ще подкрепяме по 350 000 семейства месечно", посочва Красен Кралев.

"Надявам се да получим категоричната подкрепа на всички българи и в неделя да се поздравим с победа на изборите", казва в заключение доскорошният спортен министър.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов