Драгош Фирцулеску се присъединява към Дунав

В четвъртото издание на фестивала са класирани 14 песни

Драгош Фирцулеску се присъединява към Дунав, съобщиха от клуба. Обичан и желан от русенските фенове, Драгош се завръща при русенци в момент, когато клубът се изгражда наново. Опитният румънски футболист ще подсили "драконите" не само на футболния терен, но и с функции в клуба като цяло.

"С безценния си опит и връзки в чужбина, Драгош ще допринесе и за позиционирането на клуба в международен контекст и осъществяването на контакти и сътрудничества с чуждестранни организации, с което Дунав да повиши своето организационно ниво", информираха от клуба.

"Направих този избор със сърцето си. Връщам се в града, където ще се роди моето дете и където вярвам, че можем да поставим началото на нещо ново и чисто. Вярвам в бъдещето на отбора и младите играчи тук. Искам да помогна с моите знания и опит на целия клуб. Много е лесно когато има пари и всичко е наред, но трудното е да поставиш началото на нещо от нулата. Видях, че в Дунав сега има млади хора, които наистина искат да постигнат нещо ново и работят много сериозно. Радвам се, че сега съм част от тях.", сподели Фирцулеску за официалната фесйбук страница на Дунав.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково