Драгош Фирцулеску се присъединява към Дунав

В четвъртото издание на фестивала са класирани 14 песни

Драгош Фирцулеску се присъединява към Дунав, съобщиха от клуба. Обичан и желан от русенските фенове, Драгош се завръща при русенци в момент, когато клубът се изгражда наново. Опитният румънски футболист ще подсили "драконите" не само на футболния терен, но и с функции в клуба като цяло.

"С безценния си опит и връзки в чужбина, Драгош ще допринесе и за позиционирането на клуба в международен контекст и осъществяването на контакти и сътрудничества с чуждестранни организации, с което Дунав да повиши своето организационно ниво", информираха от клуба.

"Направих този избор със сърцето си. Връщам се в града, където ще се роди моето дете и където вярвам, че можем да поставим началото на нещо ново и чисто. Вярвам в бъдещето на отбора и младите играчи тук. Искам да помогна с моите знания и опит на целия клуб. Много е лесно когато има пари и всичко е наред, но трудното е да поставиш началото на нещо от нулата. Видях, че в Дунав сега има млади хора, които наистина искат да постигнат нещо ново и работят много сериозно. Радвам се, че сега съм част от тях.", сподели Фирцулеску за официалната фесйбук страница на Дунав.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов