Мартин Сиромахов от ВС „Слънчеви ноти“ е избран за „Детска мелодия“ 2021

Животът

29-06-2021, 17:20

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мартин Сиромахов от „Слънчеви ноти“ с първа награда от национален фестивал

Русенецът Мартин Сиромахов от вокално студио „Слънчеви ноти“ е избран да представи нова авторска песен в националния фестивал „Детска мелодия“ 2021. В четвъртото издание на фестивала са класирани 14 песни.

Мартин ще представи Русе и вокалния си ръководител Наталия Константинова заедно с три деца от студио „Сарандев“. Те ще сформират квартет и ще изпълнят песента „Нарисувай звезда“. Автор на текста и музиката е Биляна Ангелова – музикален продуцент в БНР, която е писала песни за известни имена на българската поп музика като Маргарита Хранова, Мариана Попова, Миро и други.

В първото издание на фестивала Мартин бе избран след предварителна селекция да представи песента „На плажа“ на композитора Георги Джилянов и спечели трето място.

Директорът на фестивала Надя Ботева е поканила Мартин за водещ  на гала концерта на ,,Детска мелодия на годината“ 2020, който ще се състои на 4 юли в хотелски комплекс ,,Калиакрия ризорт’’. Събитието ще излъчи песента победител за 2020 г. и ще бъде предавано по БНТ.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"