Красен Кралев: На държавата й трябват сигурност, стабилност и спокойствие

"На държавата й трябват сигурност, стабилност и спокойствие, което само ние можем да осигурим. Нито могат да ни бият на експертно ниво, нито като сила на партийната организация. Благодаря ви за огромните усилия, които държат ГЕРБ на върха". Това заяви днес пред близо 500 членове на ГЕРБ-Варна, които се срещнаха с кандидатите за народни представители от варненската листа Красен Кралев. Бившият министър на младежта и спорта е водач на листата на ГЕРБ-СДС в Русе.
Във Варна бе даден старт на предизборната кампания с позитивни и ясни послания.
Водачът на листата на ГЕРБ/СДС –Варна проф. д-р Костадин Ангелов благодари за доверието на варненци на предишния вот. Той пое ангажимент, че ще се срещне с възможно най-много хора в рамките на този месец.
„На 11-ти юли ще постигнем още по-убедителна победа. Влизаме с високо вдигната глава в поредната битка за доверието на хората, защото в последните години е направено наистина много във всяка една община. Показали сме потенциал не само да запазим, но и да ускорим този темп на развитие на всички населени места”, обърна се към партийния актив областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"