Красен Кралев се включи в традиционния събор "Аспарухово пее и танцува"

Събитието се провежда за 54-ти път в красивия южен квартал на морската столица

Красен Кралев се включи в традиционния събор "Аспарухово пее и танцува", който се провежда за 54-ти път в красивия южен квартал на морската столица. Заедно с него бяха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ/СДС Варна д-р Лидия Маринова, Мартин Андонов, Мария Димитрова и доц.Медиха Мехмед –Хамза. На най-големия юнски празник в „Аспарухово” бяха още общинският съветник от групата на ГЕРБ в местния парламент Милена Димова и представители на МГЕРБ. 

Фестивалът „Аспарухово пее и танцува”, организиран от район „Аспарухово” съвместно с НЧ „Просвета 1927” и с финансовата подкрепа на Община Варна, се надгражда и тази година се провежда четири дни. Това написа доскорошният министър на спорта на профила си във Фейсбук.

Официален старт на забавата, която оставя траен спомен в сърцата на гости и участници, даде районният кмет на "Аспарухово" Ивайло Маринов.

Специални акценти в празничната програма тази година са Денис Теофиков, Здравко Мандаджиев, рок група "Кикимора" и поп певицата Тита.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)