Безплатни ортопедични прегледи в УМБАЛ "Канев"

Животът

18-05-2021, 09:16

Снимка:

УМБАЛ Канев

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Осветиха изцяло обновеното отделение по диализно лечение в УМБАЛ "Канев"

Тази година се наваршват 45 години от поставянето на първата изкуствена става в Русе. По този повод  УМБАЛ “Канев“ и Клиниката по ортопедия и травматология организират кампания за безплатни ортопедични прегледи.

Инициативата е с фокус към пациенти с тежки артрозни промени на коленни и тазобедрени стави, които са показани за операция.

Кампанията ще се проведе в рамките на 5 дни – от 31 май до 4 юни, включително, от 10.00 до 12.00 часа, в специално обособен пункт във фоайето на Хирургичен блок на болницата.

Необходимо е предварително записване на час, което може да се направи на телефон: 082 887 446.

Пациентите, които вече имат установен ортопедичен проблем, трябва да носят на прегледа цялата медицинска документация, която имат.

След приключване на кампанията, ще бъдат изтеглени имената на двама пациенти, които са се възползвали от прегледите, които ще получат безплатна колянна и тазобедрена протеза от най-висок клас. ТЕГЛЕНЕТО НА ИМЕНАТА ЩЕ СТАНЕ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЮРИСТА НА БОЛНИЦАТА И НА МЕДИИ.

Партньори на инициативата на Университетска болница „Канев“ и Клиниката по ортопедия и травматология са фирмите: JS Evro; ФАРКОЛ и Zimmer Biomet.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов