Общинските съветници ще заседават онлайн в четвъртък

Животът

22-03-2021, 07:00

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Две предложения и три питания внесоха съветници от ГЕРБ за сесия

Общинският съвет ще заседава чрез аудио- и видео връзка на своето 20-о заседание в четвъртък, 25 март. Това решение бе взето по време на председателския съвет предвид усложнената епидемична обстановка и наложените ограничителни мерки в цялата страна.

Съгласно утвърдени от председателя на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев Правила общинските съветници ще заявяват изказвания, реплики, дуплики, изказвания от името на група, лични обяснения, обяснения на отрицателен вот, процедурни предложения и др. с изпращане на съобщение до всички участници във видеоконференцията посредством програмата, с която се провежда заседанието.

Г-н Пазарджиев ще води заседанието от зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе. Представителите на общинска администрация също ще бъдат в залата с оглед докладване на материалите, по които кметът е вносител.

Граждани и представители на медии ще могат да проследят заседанието на Общинския съвет в YouTube канала на ОбС – Русе, както и чрез прякото излъчване по телевизия ТВН.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"